sun-icon

Termeni și condiții

Site-ul

Adresa website-ului este: http://elmiplant-te-premiaza.ro.

Termeni și Condiții

Prin participarea în campania Elmiplant odată cu respectarea mecanismului Campaniei și înscrierea documentului fiscal și a datelor de identificare pe Site vă dați acordul pentru folosirea datelor d-voastră pentru ca Organizatorul să poate efectua extragerea aleatorie pentru premiile Campaniei, conform Regulamentului oficial al Campaniei.

Cine are acces la datele d-voastră?

Datele d-voastra sunt accesibile doar de către Organizatorul Campaniei prin Agenția împuternicită să implementeze campania și nu vor fi niciodată divulgate altei părți. Motivul  colectării datelor este înscrierea în Campanie și desfășurarea extragerii aleatorii pentru desemnarea câștigătorilor.

Cât timp salvăm datele

Datele dvs. vor fi păstrate pana în momentul retragerii consimțământului d-voastră de a le folosi.

Ce drepturi aveți asupra datelor salvate

Conform GDPR, beneficiați de dreptul de acces la date, la rectificarea datelor, la ștergerea acestora sau la restricționarea prelucrării, de dreptul de a vă opune prelucrării, precum și de dreptul la portabilitatea datelor. Nu utilizăm procese decizionale automatizate, inclusiv crearea de profiluri, care să aibă efecte juridice sau efecte semnificative asupra utilizatorilor.

Vă puteți exercita drepturile adresandu-vă prin e-mail cu o cerere la adresa anspdcp@dataprotection.ro cu privire la orice date personale colectate de către noi.

De asemenea aveți dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sau de a depune o acțiune în instanță

Unde salvăm datele

Datele de înscriere în Campanie se salvează pe serverul Site-ului, iar accesul la date se face doar cu credențiale private, accesibile doar de către Organizator prin Agenția împuternicită să implementeze Campania.

sun-icon